Масштабний нічний обстріл: є влучання у Дніпрі, Луцьку, на Львівщині та Черкащині

Масштабний нічний обстріл: є влучання у Дніпрі, Луцьку, на Львівщині та Черкащині

Оновлено
Укрінформ
У Дніпрі росіяни влучили у підприємство, виникла пожежа, постраждала людина, також повідомляється про "прильоти" у Луцьку, на Львівщині та Черкащині.

Про це передає Укрінформ.

Як повідомив очільник Львова Андрій Садовий, загарбникам вдалося поцілити по Львову.

"Маємо попадання по Львову. На жаль, постраждали і приватні помешкання. Відповідні служби вже всі на виїзді", - йдеться у повідомленні.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив також і про влучання на Львівщині та зазначив, що деталі розповість згодом.

Тим часом у Дніпрі о 4.20 по одному з підприємств Дніпра, повідомив начальник ОВА Сергій Лисак. За його словами, попередньо є один 1 постраждалий.

А міський голова Луцька Ігор Поліщук каже, що відбулось влучання по одному з промислових підприємств у місті, попередньо є постраждалі.

Своєю чергою голова Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомив, що у м. Смілі російські ракети поцілили по приватному підприємству і медичному закладу, частина міста залишилась без водопостачання. На місці працюють правоохоронні та комунальні служби.

Як раніше повідомляло агентство, вночі 15 серпня по всій території України була оголошена повітряна тривога через пуски крилатих ракет з району Каспійського моря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-