Наступ і оборона: Залужний розповів Міллі про ситуацію на фронті

Наступ і оборона: Залужний розповів Міллі про ситуацію на фронті

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі обговорили оперативну обстановку на фронті та актуальні потреби ЗСУ в озброєнні та боєприпасах.

Як передає Укрінформ, про це Залужний повідомив у Телеграмі.

«Розповів про оперативну обстановку на фронті. Збройні сили України продовжують вести оборонні та наступальні операції. Щодо оборони. Вона - стійка. Наші воїни для цього докладають максимум зусиль. На низці напрямків противник проводить активні штурмові дії, але успіху немає. Зокрема, це пов’язано з намаганням відволікти українські сили від певних ділянок фронту», - заявив Залужний.

Читайте також: Зеленський оглянув зразки зброї та техніки захисників неба

Головнокомандувач ЗСУ також повідомив, що тривають важкі бої, українські війська крок за кроком продовжують створювати умови для просування вперед. За його словами, ініціатива на боці України.

Під час телефонної розмови також обговорювалися актуальні потреби Збройних сил в озброєнні та боєприпасах.

Читайте також: Залужний показав бойову роботу екіпажів РСЗВ Vampire

«Подякував партнерам за допомогу і підтримку. Домовилися і надалі залишатися на звʼязку та активно взаємодіяти», - заявив Залужний.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України мали тактичний успіх на напрямку Мала Токмачка, Роботине Запорізької області, оборонці закріплюються на досягнутих рубежах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-