Данілов: Ми не будемо ні в кого питати, як використовувати українську зброю

Данілов: Ми не будемо ні в кого питати, як використовувати українську зброю

Єдині новини
Укрінформ
Україна застосовуватиме зброю, яка виробляється на її території, для того, щоб нищити агресора там, де вважає за потрібне.

Як передає Укрінформ, про це секретар РНБО Олексій Данілов сказав в ефірі телемарафону "Єдині новини”, коментуючи удари безпілотників по території Росії.

“Ми не будемо давати спокою цим терористам до того часу, поки вони не залишать територію нашої країни. Ми не будемо ні в кого питати, як використовувати ту зброю, яка виробляється на території нашої країни для того, щоб нищити агресора там, де ми вважаємо за необхідне — чи то Москва, чи то якісь інші населені пункти, чи то Санкт-Петербург. На це ми дозволу ні в кого питати не будемо, це наша справа діяти так, як ми вважаємо за необхідне. Тому що нам потрібна перемога. І думати, що все буде відбуватись тільки на нашій землі, так не буде”, - наголосив Данілов.

Відповідаючи на запитання, чому для атак безпілотників було обрано бізнес-центр “Москва-сіті”, де розташовані три російських міністерства, секретар РНБО зазначив, що це має певний символізм.

Читайте також: Україна б’є по цілях у Росії зброєю власного виробництва – Залужний

“Ви знаєте, це ще й війна символів. Був крейсер “Москва”, зараз — “Москва-сіті”. Все, що пов'язано з Москвою, з містом, звідки вся ця мерзота ухвалює рішення вбивати наших громадян, вона має припинити існування в тому вигляді, як є”, - заявив Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, кілька безпілотників знову атакували столицю Росії, один із них влучив у ту саму будівлю в "Москва-сіті", що й попереднього разу. У ніч на 30 липня у столиці РФ пролунали вибухи. Унаслідок падіння БПЛА постраждала будівля "IQ-кварталу" в бізнес-центрі "Москва-сіті".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-