Усе, що має відношення до України, ми будемо звільняти, нікого не питаючи — Данілов

Усе, що має відношення до України, ми будемо звільняти, нікого не питаючи — Данілов

Укрінформ
Українські захисники будуть звільняти все, що має відношення до України, і діяти так, як вважатимуть за потрібне, аби в РФ більше ніколи не виникало бажання нападати.

Про це, як передає Укрінформ, сказав в ефірі Українського Радіо секретар РНБО Олексій Данілов.

"Що стосується території нашої країни, ми будемо робити те, що вважаємо за необхідне. Ми нікому віддавати її не будемо. Все, що відбувається в акваторії Чорного моря, яка має стосунок до нашої країни, все, що відбувається на півострові Крим, який є нашою територією - ми ні в кого нічого питати не будемо. Ми будемо нищити, ми будемо звідти звільняти для того, аби в РФ не було жодного бажання більше ніколи не тільки на нашу країну нападати, а й на будь-яку іншу", - сказав він.

Читайте також: Данілов: Завдання Росії — зробити штучний голод у світі

Водночас Данілов зауважив, що одним із варіантів впливу РФ на становище в Україні є внутрішня дестабілізація.

"Нам зараз не варто з'ясовувати стосунки. Бо один із варіантів впливу РФ — наша внутрішня дестабілізація. Вони дуже потужно працюють у цьому напрямку, тому будь-який факт роздмухують із величезною швидкістю", - зазначив він.

Читайте також: Український ВПК працює над захистом портів від російських атак - Данілов

Стосовно постачання партнерами зброї секретар РНБО заявив, що скільки б ми не отримали озброєння, нам буде недостатньо, бо маємо дуже велику лінію фронту.

"Щодня те, що ми отримуємо, ми це і витрачаємо. Постачання йде день у день, що ускладнює наші задуми, які є відносно просування на лінії фронту, будь-яка затримка дає не зовсім приємний результат на полі бою", — констатував Данілов.

Як раніше повідомляло агентство, секретар РНБО переконаний, що ООН має жорстко зреагувати на агресивні дії Росії, яка вдалася до порушення зернової угоди, інакше світ може стикнутися з проблемою штучного голоду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-