Уряд погодив проєкт виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем

Уряд погодив проєкт виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем

Укрінформ
Уряд погодив дворічний проєкт виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем та бойових частин безпілотних систем.

Як передає Укрінформ, відповідне рішення було ухвалено на засіданні Кабміну, повідомив у Телеграмі постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Погоджено пропозицію Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, Міністерства оборони та Міністерства цифрової трансформації стосовно реалізації протягом двох років експериментального проєкту щодо виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем та бойових частин безпілотних систем", - написав Мельничук.

За його словами, уряд затвердив і Порядок реалізації експериментального проєкту, яким визначено механізм реалізації експериментального проекту щодо розроблення, виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем та бойових частин безпілотних систем для сил безпеки та оборони України в частині встановлення організаційних, технологічних та інших вимог до провадження господарської діяльності у відповідній сфері.

Читайте також: Шмигаль закликав відкласти видатки, які не входять до п'яти пріоритетів бюджету

Як повідомляв Укрінформ, Європейський парламент 13 липня схвалив Акт із підтримки виробництва боєприпасів (ASAP) щодо нарощування спроможностей оборонної промисловості, зокрема, для термінового постачання Україні боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-