ППО, боєприпаси та бронетехніка: Резніков підбив підсумки чергового «Рамштайну»

ППО, боєприпаси та бронетехніка: Резніков підбив підсумки чергового «Рамштайну»

Укрінформ
Чергове засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн” підтвердило непохитну підтримку України у світі.

Як повідомляє Укрінформ, про це у Твіттері написав міністр оборони Олексій Резніков.

“14-й Рамштайн продемонстрував незмінну підтримку нашими партнерами України. Головний пріоритет - постачання зброї та обладнання, конче необхідного для визволення української території. Зосереджуємося на повітряній оборони, боєприпасах та броні”, - зазначив Резніков.

Він подякував міністрам оборони Люксембургу та Естонії за “презентацію конкретних кроків до створення ІТ-коаліції”, а міністру оборони Литви - за “ініціативу зі створення коаліції з розмінування”.

“Окрема подяка великому другу України та моєму товаришу міністру оборони США за лідерство у безпрецедентній коаліції проти зла. Разом ми наполегливо працюємо над досягненням перемоги, справедливого миру й кращого майбутнього”, - наголосив міністр.

Читайте також: Остін відкрив «Рамштайн»: Зробимо все, щоб надати Україні необхідне озброєння

Як повідомляв Укрінформ, під час засідання Групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" у вівторок ішлося про підготовку навчань українських пілотів на F-16, а також забезпечення ЗСУ додатковими системами ППО, іншими озброєннями й боєприпасами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-