Зеленський подякував усім, хто зараз у бою, на бойових постах і позиціях

Зеленський подякував усім, хто зараз у бою, на бойових постах і позиціях

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував усім, хто зараз у бою і на бойових постах і позиціях та відзначив окремих воїнів кількох бригад.

Відео звернення оприлюднене в Телеграмі Глави держави, передає Укрінформ.

“Передова. Героїчні 35-та і 36-та окремі бригади морської піхоти – дякую вам, воїни! 47-ма окрема механізована бригада «Маґура» – дякую! Славетна 55-та окрема артилерійська бригада «Запорізька Січ» – дякую, воїни! 128-ма окрема бригада Сил територіальної оборони – дякую!” - сказав Зеленський.

Читайте також: Воїни зенітних ракетних військ збили вже понад три тисячі цілей росіян - Зеленський

Також він відзначив молодшого лейтенанта Олександра Павлова, командира взводу морської піхоти 36-ї бригади морпіхів.

“Його впевнені та сильні дії, уміле управління в бою дають хороші результати державі”, - сказав Президент.

Окрім того, він згадав екіпаж танка Т-80 під командуванням молодшого сержанта Андрія Марчука, якому подякував за влучність і хоробрість.

“Це 36-та бригада морпіхів. А з 35-ї бригади відзначу сьогодні командира танка, молодшого сержанта Артема Образка – дякую за справжню українську сміливість та майстерність при звільненні населеного пункту Макарівка. Дякую, Артеме”, - звернувся Зеленський.

Читайте також: Українська ППО має стати основою повітряного щита Європи – Зеленський

Президент подякував і старшому солдату Євгену Піддубному, саперу 47-ї механізованої бригади, який “діє на дуже гарячому зараз напрямку і дуже ефективно виконує свої завдання”.

“Капітан Іван Огурцов. Діючи на Авдіївському напрямку, наші вогневі артилерійські групи під його командуванням дуже результативно знищують ворожі позиції та склади. Дякую, воїне!” - зазначив Зеленський.

На Мар’їнському напрямку Глава Української держави відзначив артилерійський дивізіон під командуванням підполковника Павла Лукʼянова, який “не дає окупантам жодної хвилини відпочинку”.

“Ваші бойові результати дійсно вагомі! Дякую! Дякую всім, усім, хто зараз у бою, на бойових постах та позиціях! Дякую всім, хто допомагає!” - звернувся Зеленський.

Читайте також: Пенс: Продовження підтримки України важливе для безпеки всього НАТО

Як повідомляв Укрінформ, на сході Сили оборони України за минулий тиждень звільнили від російських загарбників 9 квадратних кілометрів, на півдні - понад 28 кв. км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-