ЗСУ продовжують тиснути на російських загарбників на півдні – Гуменюк

ЗСУ продовжують тиснути на російських загарбників на півдні – Гуменюк

Укрінформ
ЗСУ продовжують тиск на російську армію на тимчасово окупованих територіях півдня України. Тому, не виключено, що окупаційна армія незабаром здійснить черговий "жест доброї волі".

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

"Кожен такий "жест доброї волі", який росіяни демонстрували вже неодноразово за час повномасштабного вторгнення, відбувався під потужним тиском Сил оборони. Зокрема, і на півдні. Потужний тиск ми продовжуємо, тож варто очікувати "жестів доброї волі". Якщо не дочекаємось, то доженемо", - сказала речниця.

Так вона прокоментувала річницю звільнення острова Зміїний, що загарбники назвали "жестом доброї волі" з їх боку.

Гуменюк також прокоментувала успішний удар ЗСУ по російському штабу і складу паливно-мастильних матеріалів у тимчасово окупованому Бердянську.

"Відпрацьовано влучно, вправно І все це робота в рамках того контрнаступу, який всі очікують і який нарешті, побачити наочно. Побачити можна, те що ворог втрачає свої потужності навіть у тилу, це і є підготовка до того, щоб активні дії ворога були геть неактивними", - сказала Гуменюк

Читайте також: Наступ на Мелітопольському та Бердянському напрямкахСили оборони мають частковий успіх

Речниця наголосила на необхідності ураження логістики противника, щоб він не міг підтягувати резерви, а також мають бути уражені тилові бази, які розгортає армія РФ.

"Коли таке відбувається в тилу, можете уявити, що відбувається на фронті", додала Гуменюк.

Як повідомлялося, Бердянська міська військова адміністрація заявила, що в місті пролунало 11 вибухів, у районі аеродрому сталося займання і чути вибухи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-