Наступ на Мелітопольському та Бердянському напрямках – Сили оборони мають частковий успіх

Наступ на Мелітопольському та Бердянському напрямках – Сили оборони мають частковий успіх

Укрінформ
Сили оборони продовжують наступальну операцію на Мелітопольському та Бердянському напрямках. У боях за Бахмут українські військові мають успіх, закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов, передає Укрінформ.

«Українські війська продовжують проводити наступальну операцію на Мелітопольському та Бердянському напрямках”, - сказав речник.

Він зазначив, що на напрямках Левадне – Приютне, Мала Токмачка - Очеретувате українські війська мали частковий успіх та закріплюються на досягнутих рубежах.

Ковальов зауважив, що підрозділами ЗСУ на напрямку Привілля-Залізнянське досягнуто часткового успіху.

За словами речника, на флангах міста Бахмут наші війська чинять тиск на противника, вибивають з раніше захоплених позицій. Мають успіх, закріплюються на досягнутих рубежах. На цьому напрямку тривають важкі бої.

Читайте також: Прикордонники біля Бахмута знешкодили групу піхоти і склад боєприпасів РФ

Також підрозділи ЗСУ продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському, Авдіївському та Маріїнському напрямках.

Як повідомляв Укрінформ, українські Сили оборони з 24 лютого 2022 року по 30 червня 2023 року ліквідували близько 228 тисяч 340 російських загарбників, і ще 560 осіб - за минулу добу.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-