Резніков і Остін обговорили слабкість російської влади та контрнаступ ЗСУ

Резніков і Остін обговорили слабкість російської влади та контрнаступ ЗСУ

Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков у ході телефонної розмови з американським колегою Ллойдом Остіном обговорив останні події в Росії та український контрнаступ.

Про це Резніков написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«Мав телефонну розмову з моїм другом і колегою Ллойдом Остіном. Ми говорили про останні події в Росії. Ми згодні з тим, що російська влада слабка і що виведення російських військ з України є найкращим вибором для Кремля. Росії було б краще зайнятися вирішенням власних проблем», — йдеться у дописі.

Сторони також обговорили контрнаступ ЗСУ та подальші кроки у зміцненні Сил оборони України.

«Справи рухаються в правильному напрямку. Україна переможе», — зазначив Резніков.

Як повідомлялося, ватажок ПВК «Вагнера» Євген Пригожин 23 червня оголосив демарш проти російського військового керівництва, зокрема проти міністра оборони Сергія Шойгу. Він узяв під контроль Ростов-на-Дону та частину Воронезької області, після чого «вагнерівці» вирушили на Москву.

Читайте також: Резніков прокоментував поточний контрнаступ як «підготовчу операцію»

Увечері 24 червня самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що за погодженням з Путіним провів переговори з Пригожиним. Після цього ватажок ПВК «Вагнера» оголосив, що розвертає своїх найманців назад до «польових таборів».

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов назвав спробу заколоту ватажка ПВК «Вагнера» Євгена Пригожина першим етапом демонтажу системи президента Росії Володимира Путіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-