Сирський перевірив, як готують військових до штурмових дій

Сирський перевірив, як готують військових до штурмових дій

Фото
Укрінформ
Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський обговорив з командирами штурмових загонів використання досвіду ведення бойових дій, нові форми та способи виконання бойових завдань.

Про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

За словами Маляр, вона "вчора провела день там, де готують військових до штурмових дій".

"Підготовка має вирішальне значення. Наші сили оборони діють в умовах переваги ворога по кількості людей та озброєння, тому наша сила в професійності", - зазначила Маляр.

Вона поінформувала, що командувач Східного напрямку Сирський в цей день перевіряв хід підготовки підрозділів до проведення наступальних дій в рамках оборонної операції.

За словами Маляр, "наші військовослужбовці відпрацювали способи подолання загороджень різних типів, які встановлюються противником перед переднім краєм оборони, а також тренувалися в захопленні позицій та обʼєктів противника в ході наступу, відпрацьовували тактику дій штурмових груп".

Вона зазначила, що "під час перевірки Сирський вимогливо, у своїй звичній манері, спілкувався з командирами штурмових загонів".

"Говорив з ними щодо використання досвіду ведення бойових дій, нових форм та способів виконання бойових завдань, а також низку інших питань, повʼязаних з забезпеченням дій наших військ", - додала заступниця міністра.

Читайте також: Контрнаступ відбуватиметься «як восени» - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, на Куп‘янському та Лиманському напрямках Сили оборони України зупинили наступ російських військ.

Фото: Ганна Маляр, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-