Новобранці ЗСУ опановують NLAW у Британії

Новобранці ЗСУ опановують NLAW у Британії

Фото
Укрінформ
У Великій Британії військовослужбовці Збройних сил України під керівництвом канадських інструкторів вчаться поводженню з переносною легкою протитанковою зброєю наступного покоління NLAW.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

«Військові інструктори 3-го батальйону Канадської легкої піхоти принцеси Патриції 1-ї Канадської механізованої бригадної групи 3-ї Канадської дивізії Збройних сил Канади навчають новобранців ЗСУ під час операції Збройних сил Канади UNIFIER у рамках багатонаціональної навчальної операції INTERFLEX з базової військової підготовки особового складу Збройних сил України у Великій Британії», - ідеться у повідомленні.

Як зазначили у Генштабі, теоретично та на практиці відпрацьовуються - ведення бойових дій в урбанізованій місцевості, поводження з переносною легкою протитанковою зброєю наступного покоління NLAW (Next Generation Light Anti-tank Weapon) і основні принципи домедичної допомоги.

Також здійснюється вивчення перевірки проходів і входу в будинок та кімнати, евакуація постраждалих під час ведення бойових дій в населених пунктах, підготовка, захоплення, зачистка та утримання будівлі та комплексні дії під час захоплення приміщень в складі відділення.

Всі ці навчальні модулі роблять військовослужбовців ЗСУ професійно підготовленими та готовими до бойових умов під час захисту України від російського агресора.

Ця підготовка дає змогу опанувати необхідними тактичними вміннями, підвищує безпеку та професіоналізм дій ЗСУ, щоб військовослужбовці могли вправно використовувати отримані необхідні тактичні знання для захисту України.

Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії та Канада продовжують підтримувати Україну та невпинно співпрацюють із міжнародними партнерами, щоб надавати постійну підтримку Українській державі у відповідь на тривале порушення Росією міжнародного права.

Читайте також: У Міноборони розповіли про ORBITAL - британську операцію з навчання українських воїнів

Військовослужбовці ЗС Канади перебувають на території Великої Британії, щоб використати свій досвід і навчити українських новобранців та забезпечити їхню оперативну готовність.

Як повідомляв Укрінформ, у Великій Британії військовослужбовці Збройних сил України під керівництвом канадських інструкторів відпрацьовують ведення бойових дій в урбанізованій місцевості.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-