Кириленко: Частина обстрілів Донеччини - результат роботи зрадників

Кириленко: Частина обстрілів Донеччини - результат роботи зрадників

Укрінформ
На Донеччині колаборантів виявляють постійно, і частина обстрілів, що відбуваються на території області, це - результат роботи зрадників.

Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко заявив в інтерв'ю Укрінформу.

«Ми повинні дивитись правді в очі і про це казати. Колаборантів виявляють постійно. Кількість таких людей є у кримінальних провадженнях, це можуть розголошувати лише слідчі. Колаборанти є і продовжують діяти, і частина тих обстрілів, які відбуваються на території Донецької області, влучання по об’єктах інфраструктури, це - не якась мегаробота спецслужб Росії, а результат роботи зрадників», - сказав Кириленко.

Він додав, що, на жаль, ворог так чи інакше і далі має в регіоні «свої очі і вуха», які українські правоохоронці намагаються швидко виявити. «Ця робота ретельна, вона проводиться щомісяця в залежності від кількості обстрілів, їх характеру», - констатував керівник ОВА.

Читайте також: Поліція показала обстріляні населені пункти Донеччини

Щодо колаборантів в органах влади, то, за його словами, в структурних органах облдержадміністрації таких проявів і фактів встановлено не було.

«Але є тимчасово окуповані території Маріупольского району - це Мангушська та Кальчицька територіальні громади, де були очільники переважно від уже забороненої партії ОПЗЖ, або їх поплічники, які здійснювали колабораційну діяльність і зрадили нашій державі», - нагадав Кириленко. За його словами, зрадникам заочно повідомлено про підозру, досудове розслідування триває.

Читайте також: Підтверджені збитки аграріїв Донеччини від вторгнення РФ сягають ₴3 мільярди - ОВА

Кириленко згадав і колишнього мера Святогірська (Володимира Бандуру – ред.), обраного від партії ОПЗЖ, який зараз, за оперативними даними, перебуває на тимчасово непідконтрольній території, але отримав вже підозру за державну зраду.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог убиває і травмує цивільних мешканців та руйнує інфраструктурні об’єкти регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-