Поліція показала обстріляні населені пункти Донеччини

Поліція показала обстріляні населені пункти Донеччини

Фото
Укрінформ
Минулої доби російські загарбники обстріляли вісім населених пунктів Донеччини, завдавши 11 ударів.

Про це повідомила обласна поліція, передає Укрінформ.

«Ворог завдав по Донеччині 11 ударів – поліція зібрала докази воєнної агресії Росії… Армія РФ поцілила у 8 населених пунктів: міста Авдіївка, Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, смт Велика Новосілка, Нью-йорк, Очеретине, село Богоявленка», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що окупаційні війська били ракетами, артилерією, РСЗВ «Град». За минулу добу (з 00:00 16 червня до 00:00 17 червня) інформації про постраждалих цивільних не надходило, поранено рятувальника.

Зокрема, трьома ракетами Росія вдарила по Авдіївці. Крім того, сьогодні після опівночі російські війська з «Градів» обстріляли Торецьк. Пошкоджено багатоквартирний будинок, школу, магазини. Інформації про жертв і поранених наразі немає. На місці працювала поліція.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці додали, що з Донеччини 16 червня за допомогою їхньої допомоги було евакуйовано ще 211 людей.

Читайте також: Ворог минулої доби 75 разів обстріляв Херсонщину - дві людини загинули, 25 дістали поранення

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог убиває і травмує цивільних мешканців та руйнує інфраструктурні об’єкти регіону.

Фото: dn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-