Маляр: Загарбники біля Криму укріплюються за спинами своїх військових у першій лінії оборони

Маляр: Загарбники біля Криму укріплюються за спинами своїх військових у першій лінії оборони

Укрінформ
Російські загарбники поблизу Кримського півострова зводять бетонні укріплення за спинами своєї першої лінії оборони, кидаючи на смерть своїх військових.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«Ми зараз спостерігаємо, що вони здійснюють укріплення бетонними конструкціями, і вони це роблять фактично по території, наближеній до самого Кримського півострова, яка фактично тимчасово окупована. І роблять вони це в глибині від крайньої лінії, де знаходяться їхні війська. Це говорить про те, що вони, очевидно, готуються до того, що буде просування з боку наших військ, і вони вже зараз поставили на смерть першу лінію вояків. Тому що вони укріплення роблять за їхніми спинами. Тобто, вони не тільки цивільних своїх не шкодують, а фактично не захищають і військових», - сказала Маляр.

Читайте також: На Бахмутському напрямку третій день триває наступ ЗСУ – Міноборони

Вона зазначила, що таке ставлення російського керівництва спонукає багатьох окупантів здаватися у полон, оскільки вони розуміють, що РФ їх перемелює як гарматне м'ясо.

«Якщо укріплення ставлять не перед ними, а за ними, це говорить, що їх умовно поховали вже», - сказала Маляр.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Президент Володимир Зеленський заявив, що свідоме знищення Росією Каховського водосховища свідчить про розуміння ворогом того факту, що тікати доведеться і з Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-