Кожен, хто допомагає РФ обходити санкції, має відчути наслідки - Зеленський

Кожен, хто допомагає РФ обходити санкції, має відчути наслідки - Зеленський

Відео
Укрінформ
Росія продовжує намагатись обманути світ, обійти санкції, виробити більше зброї, забезпечити більшу трату ресурсів і людей на свою агресію, тому протистояти їй - спільне завдання вільного світу.

Про це глава держави сказав у вечірньому зверненні, передає Укрінформ.

“Готуємо наші кроки, нові кроки для ще більшого обмеження російського військового потенціалу. Кожен у світі, хто так чи інакше допомагає державі-терористу обходити санкції, кожен у світі, кого Росія використовує для постачання зброї, компонентів, обладнання – кожен такий суб’єкт має відчути повну силу вільного світу. І ми це забезпечимо”, - підкреслив Зеленський.

Відео: ОП

Він зазначив, що Росія продовжує намагатись обманути світ, обійти санкції, виробити більше зброї, забезпечити більшу трату ресурсів і людей на цю агресію.

Президент зауважив, що спільне завдання світу – зупинити терор. І головною передумовою виконання цього завдання є зупинка будь-яких шляхів, якими терористи ще намагаються отримати щось для себе.

“Новини – незабаром”, - додав він.

Читайте також: Україна разом із партнерами має закрити можливості для обходу санкцій з боку РФ - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак вважає, що санкційний тиск світу на російську федерацію вже є безпрецедентним, однак недостатнім для того, щоб вона припинила свою агресивну поведінку.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-