Зеленський: На Сході наші воїни роблять неймовірні речі

Зеленський: На Сході наші воїни роблять неймовірні речі

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відзначив доповідь командувача Східного угруповання військ Олександра Сирського на засіданні Ставки.

Про це глава держави сказав у відеозверненні, передає кореспондент Укрінформу.

"Важливу доповідь на Ставці зробив генерал Сирський – щодо відповідних напрямків на Донбасі. Наші воїни роблять там неймовірні речі, і кожна відбита в окупантів позиція, кожна зайнята нашими силами висота – це нові й нові аргументи для світу, що Україна може, може перемогти. Дякую кожному воїну! «Таврія», «Одеса», «Північ», захист Харківщини – увага кожному напрямку", - сказав Президент.

За його словами, на засіданні Ставки міністр оборони доповів щодо результатів зустрічі «Рамштайну», які глава держави оцінив як "хороші".

Президент поінформував, що сьогодні провів "нараду з міжнародниками" щодо руху України в НАТО. "Ми маємо використати – і використаємо! – кожну можливість цього й наступного місяця, загалом цього року, щоб наповнити реальним політичним змістом наші відносини з Альянсом", - наголосив він.

Зеленський зауважив, що готується кілька міжнародних звернень, щоб збільшити підтримку України як у колі традиційних союзників і партнерів, так і в країнах Глобального Півдня.

Читайте також: Зеленський: Маємо значний прогрес щодо сучасної авіації для України

Крім того, Президент зазначив, що провів нараду щодо нових санкцій "проти тих, хто сприяє російській агресії".

Як повідомлялось, Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо оперативної ситуації на фронті, а також темпів оснащення технікою та всім необхідним бригад наступу.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-