Оснащення бригад наступу і ситуація на фронті: Зеленський провів Ставку

Оснащення бригад наступу і ситуація на фронті: Зеленський провів Ставку

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо оперативної ситуації на фронті, а також темпів оснащення технікою та всім необхідним бригад наступу.

Про це Зеленський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Провів чергове засідання Ставки. Про оперативну ситуацію на фронті та за окремими напрямками доповіли командувачі ОСУВів. Члени Ставки детально розглянули темпи оснащення технікою та всім необхідним бригад наступу. Проаналізували перспективи нарощування вітчизняного виробництва дефіцитних боєприпасів", - написав Президент.

Також члени Ставки обговорили останні повітряні удари ворога по українських містах і як зробити захист від них ефективнішим. "Продовжуємо рухатись до дуже важливих кроків", - підсумував Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Що більше російських полонених візьмемо, то більше повернемо наших людей

Як повідомлялося, 27 травня у Дніпрі оголошено день жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару по одній з лікарень міста. Вранці 26 травня росіяни завдали ракетного удару по Дніпру, влучивши у медзаклад, де надають допомогу людям із психічними захворюваннями, та ветеринарну клініку. Виникла пожежа загальною площею 1,2 тис. кв. м, наразі її ліквідовано.

В облпрокуратурі заявили, що у Дніпрі загинули дві людини, кількість постраждалих унаслідок ранкової ракетної атаки РФ збільшилася до 31.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-