Зробимо все для швидшого постачання Україні систем ППО - Президент

Зробимо все для швидшого постачання Україні систем ППО - Президент

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив про необхідність пришвидшити постачання в Україну більшої кількості систем ППО.

Про це він сказав у відеозверненні, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми зробимо все можливе й неможливе, щоб пришвидшити постачання в Україну більшої кількості та якості систем ППО – це буквально щоденне питання для роботи з партнерами", - сказав глава держави.

Він зауважив, що отримує доповіді щодо ситуації в Дніпрі та ліквідації наслідків чергового ракетного удару, завданого загарбниками. "Це суто звірство: російська ракета, балістика – проти лікарні та ветеринарної клініки. Абсолютно хворі істоти. Станом на цю хвилину внаслідок удару загинули двоє людей. Мої співчуття рідним і близьким! Розбір завалів ще не завершився. Понад 30 людей поранені, серед них двоє дітей", - сказав Зеленський.

Водночас Президент зазначив, що за цей тиждень є значний прогрес щодо забезпечення сучасної авіації для України, яка стане ключовим компонентом повітряного захисту. "Ми рухаємось у модернізації оборони швидше, ніж можна було передбачити ще пів року тому", - наголосив він.

Читайте також: Зеленський: Маємо значний прогрес щодо сучасної авіації для України

Як повідомлялось, Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо оперативної ситуації на фронті, а також темпів оснащення технікою та всім необхідним бригад наступу.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-