«У Кремлі мають радіти»: у МЗС відреагували на заяву Орбана про Україну

«У Кремлі мають радіти»: у МЗС відреагували на заяву Орбана про Україну

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України прокоментувало слова прем’єра Угорщини Віктора Орбана про те, що не має значення, хто вторгнувся в Україну, і що українці, нібито, не зможуть перемогти. 

Про це йдеться у дописі речника МЗС України Олега Ніколенко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У Кремлі мають радіти: глава угорського уряду зняв відповідальність Росії за її агресію проти України», - прокоментував речник.

Ніколенко підкреслив, що ті ж самі європейські політики, які стверджували минулоріч, що Україна не має шансів протриматися більше, ніж 72 години, помилилися тоді, помиляються і зараз.

Читайте також: Орбан емоційно відреагував на заяву Столтенберга про майбутнє членство України в НАТО

«На відміну від прихильників капітуляції перед ворогом без опору, українці продовжать боротися до повного звільнення своїх територій від російської окупації. Це є єдиним шляхом не лише для відновлення миру в Україні, але і ґарантування безпеки всієї Європи», - зауважив дипломат.

Він підсумував, що зараз критично важливо об’єднати зусилля задля того, аби Україна мала все необхідне для пришвидшення поразки Росії.

Як повідомлялося, прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що неважливо хто до кого вторгнувся, і що Україна не зможе виграти війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-