Армія РФ зосереджує зусилля на чотирьох напрямках, за Бахмут тривають бої

Армія РФ зосереджує зусилля на чотирьох напрямках, за Бахмут тривають бої

Дані Генштабу
Укрінформ
Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій - Бахмут та Мар’їнка.

Про це повідомляє у ранковому зведенні Генштаб ЗСУ, передає Укрінформ.

"Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - відбулися понад 30 бойових зіткнень. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка", - йдеться у повідомленні.

На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Бої за місто Бахмут тривають. Противник завдав авіаударів в районах Бахмута, Іванівського та Білої Гори. Від ворожих обстрілів постраждали Васюківка, Оріхово-Василівка, Маркове, Григорівка, Бахмут, Іванівське, Ступочки, Біла Гора, Торецьк, Північне, Південе та Нью-Йорк Донецької області.

На Лиманському напрямку окупанти вели безуспішні наступальні дії в районі Білогорівки Луганської області. Там же та поблизу Верхньокам’янського Донецької області - завдали авіаударів . Артилерійських обстрілів зазнали, зокрема, Невське і Білогорівка Луганської області та Торське, Спірне і Веселе на Донеччині.

На Авдіївському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії у напрямках Новокалинового, Сєверного, Водяного та Первомайського. Протягом доби завдав авіаударів біля Авдіївки та Первомайського. Здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Новокалинове, Бердичі, Авдіївка, Водяне, Первомайське та Карлівка Донецької області.

Читайте також: Росіяни ракетними обстрілами намагаються зірвати контрнаступ – Скібіцький

На Мар’їнському напрямку відбито численні атаки противника в районі міста Мар’їнка. Також ворожих обстрілів зазнало село Побєда, що неподалік.

Як повідомляв Укрінформ, раніше президент США Джон Байден, заявив, що Сполучені Штати Америки та союзники допомогли Україні підготувати й озброїти достатньо військ для успішного контрнаступу і звільнення тимчасово окупованих Росією територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-