Танцюра, Сирський і Залужний: Міноборони зафіксувало ворожі фейки про «загибель» командувачів

Танцюра, Сирський і Залужний: Міноборони зафіксувало ворожі фейки про «загибель» командувачів

Укрінформ
Міністерство оборони за останні два тижні зафіксувало три ворожі фейкові новини про "загибель" українських військових командувачів, тому питання персональної безпеки військово-політичного керівництва України нині має стратегічне значення.

Як передає Укрінформ, про це розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Протягом останніх двох тижнів ми зафіксували три ворожі фейкові новини про "загибель" наших командувачів. В хронологічному порядку: Танцюра, Сирський, Залужний. З одного боку, це просто перевірити і спростувати. Власне, що і було зроблено. З іншого - треба розуміти, що росіяни схильні до фальшстартів і нерідко працівники їхнього інформаційного фронту видають інформацію, не отримавши підтвердження від безпосередніх виконавців", - сказала Маляр.

За її словами, нині об‘єктивністю є те, що протягом війни ворог буде зацікавлений у знищенні нашого військово-політичного керівництва, тож питання їх персональної безпеки наразі має стратегічне значення.

Читайте також: У березні готувався замах на військово-політичне керівництво України - Єнін

Раніше радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк розповів, що Президент України Володимир Зеленський пережив вже більш як десять спроб замахів на його життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-