В ОП нарахували більш як десять спроб замаху на Зеленського

В ОП нарахували більш як десять спроб замаху на Зеленського

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський пережив вже більше десяти спроб замахів на його життя.

Як передає Укрінформ, про це член делегації України в переговорах з росією, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк сказав в інтерв’ю "Українській правді".

"Наші іноземні партнери говорять про дві-три спроби. Я вважаю, що таких спроб було більше десятка. Тому що постійно у нас є оперативна інформація, що є якісь ДРГ, які хочуть зайти до урядового кварталу і таке інше. У нас дуже потужна мережа розвідки і контррозвідки – вони це все відслідковують і всі ці ДРГ ще на підходах ліквідовуються. Тобто ми розуміємо всі плани і по них відпрацьовують наші контррозвідки", - заявив Подоляк.

"З точки зору безпеки, я не можу говорити про деякі речі. Ці ж ризики нікуди не зникли. Західні розвідки правильно кажуть, що головна ціль для пана Путіна – це був пан Зеленський з точки зору атаки урядового кварталу і спроби вбити ключового менеджера країни", - додав Подоляк.

Як повідомляв Укрінформ, раніше британське видання The Times поінформувало, що у Києві діють понад 400 "вагнерівців", яким Кремль наказав убити Зеленського, а також його уряд.

Позаштатний радник голови Офісу Президента Олексій Арестович заявляв, що в урядовому кварталі Києва були випадки затримання російських диверсантів, які мали завдання знищити військово-політичне керівництво України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-