Уряд затвердив порядок використання коштів Агенцією оборонних закупівель

Уряд затвердив порядок використання коштів Агенцією оборонних закупівель

Укрінформ
Кабінет Міністрів України затвердив порядок використання коштів державним підприємством Міністерства оборони України «Агенція оборонних закупівель».

Про це в Телеграмі повідомив постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Затверджено Порядок використання державним підприємством Міністерства оборони України «Агенція оборонних закупівель» коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення», - написав Мельничук.

Він зазначив, що порядок визначає механізм використання державним підприємством коштів, передбачених у державному бюджеті для реалізації бюджетної програми «Розвиток, закупівля, модернізація та ремонт озброєння, військової техніки, засобів та обладнання» та встановлює деякі особливості виконання функцій служби державного замовника.

Читайте також: Резніков обговорив із заступником Столтенберга модернізацію оборонних закупівель в Україні

Як повідомлялося, Агенція оборонних закупівель Міністерства оборони України і Норвезьке оборонне матеріально-технічне агентство (NDMA) підписали угоду про наміри, що передбачає підтримку створення організації закупівель оборонних матеріалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-