На Таврійському напрямку загарбники за добу втратили майже роту

На Таврійському напрямку загарбники за добу втратили майже роту

Укрінформ
Сили оборони минулої доби на Таврійському напрямку виконали 707 вогневих завдань, знищили майже роту загарбників та 8 одиниць ворожої техніки.

Про це у Фейсбуці повідомляє об’єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку, передає Укрінформ.

«На Таврійському напрямку ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом минулої доби ворог 18 разів атакував наші позиції. Отримавши відсіч, відійшов», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Запоріжжі затримали двох агентів рф - готували теракти проти командування Сил оборони

Як зазначається, ворог з танків, реактивних систем залпового вогню та ствольної артилерії обстрілює позиції українських військ та населені пункти, що межують із лінією зіткнення, для коригування вогню артилерії використовує БпЛА. Загалом на Таврійському напрямку протягом доби зафіксовано 434 обстріли.

За інформацією пресцентру, підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 707 вогневих завдань. Ідеться як про контрбатарейну боротьбу, так і про роботу по планових цілях, виявлених раніше.

"Втрати противника на Таврійському напрямку становлять майже роту. Також знищено та пошкоджено 8 одиниць ворожої ОВТ", - зазначили у пресцентрі.

Читайте також: Секретар РНБО: Остаточного плану наступу ще немає – у роботі кілька варіантів

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 10 травня 2023 року ліквідували близько 196 тисяч 310 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-