ЗСУ розпочнуть контрнаступ, коли для цього буде відповідний час - Шмигаль

ЗСУ розпочнуть контрнаступ, коли для цього буде відповідний час - Шмигаль

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час візиту до Британії розповів, що Україна ретельно готується до майбутнього контрнаступу, який дуже важливий і почнеться тоді, коли для цього буде відповідний час, щоб «продемонструвати успіх».

Про це він сказав Sky News, передає Укрінформ.

«Ми дуже ретельно готуємося, тому що це дуже важлива операція, ми розуміємо, що повинні продемонструвати успіх цієї операції нашому суспільству, нашим партнерам, усьому світу і нашому ворогу… Ми почнемо (контрнаступ ЗСУ - ред.), коли буде відповідний час, коли він буде повністю готовий... ми почнемо контрнаступ негайно, коли наше військове та політичне керівництво ухвалить рішення», - сказав він.

Зазначається, що Шмигаль відвідав британський військовий полігон, де проходять навчання українські військові. За його словами, українські військові зараз готуються до операції, проходять навчання, отримують зброю та боєприпаси.

«Я впевнений, що найважливішим днем для України стане День Перемоги над цією російською агресією», – сказав він, виступаючи під час поїздки до Великої Британії для участі у коронації короля Чарльза.

Читайте також: Шмигаль: Україна щодня стає ближчою до вступу у ЄС

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль разом із дружиною Президента України Оленою Зеленськоювідвідав із візитом Велику Британію, в ході якого провів у Лондоні кілька важливих зустрічей та взяв участь у церемонії коронації Його Величності Чарльза ІІІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-