Нідерланди підготували мобільну лабораторію для судмедекспертизи в Україні

Нідерланди підготували мобільну лабораторію для судмедекспертизи в Україні

Укрінформ
Нідерланди підготували для потреб Міжнародного кримінального суду мобільну лабораторію для судмедекспертизи в Україні.

Як передає Укрінформ, про це заявила міністр оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен, під час візиту Президента Володимира Зеленського на базу Королівських військово-повітряних сил Нідерландів, повідомляє сайт Президента.

Оллонгрен зазначила, що ця база – одна з локацій, на якій Нідерланди готують військове обладнання та озброєння для України.

«Відданість ваших солдатів справді надихає. Вони борються за вільну Україну. За Україну, яку зможуть передати своїм дітям. І ставки високі як для України, так і для всіх нас тут, у Нідерландах, і для всіх, хто поділяє цінності демократії, міжнародного права й територіальної цілісності», – сказала вона.

Читайте також: Нідерланди й далі зміцнюватимуть військовий потенціал України - міністерка оборони

Міністр оборони повідомила, що Нідерланди підготували для потреб Міжнародного кримінального суду мобільну лабораторію для судмедекспертизи в Україні. Це дуже важливо для притягнення до відповідальності винних у злочинах.

Вона наголосила, що Нідерланди продовжать допомагати українському народові в його прагненні відбити російську агресію.

«Ми й далі робитимемо значний внесок у зміцнення військового потенціалу України. Зараз і в майбутньому, так довго, як це буде потрібно», – зазначила Оллонгрен.

Читайте також: Нідерланди й далі зміцнюватимуть військовий потенціал України - міністерка оборони

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський разом з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте та міністеркою оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен відвідали базу Військово-повітряних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-