Зеленський відвідав базу Військово-повітряних сил у Нідерландах

Зеленський відвідав базу Військово-повітряних сил у Нідерландах

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський разом з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте та міністеркою оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен відвідали базу Військово-повітряних сил.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу, під час візиту було продемонстровано приклади військової техніки, яка вже передана Україні. Окрім техніки, також представили нідерландську команду, яка її готувала до відправки в Україну.

“Я дякую всім у Нідерландах, хто нам допомагає. Військове обладнання йде звідси в Україну на поле бою, безпосередньо на поле бою”, - сказав Зеленський.

Читайте також: "Усім нам хочеться побачити в Гаазі іншого Володимира..." Виступ Президента України у Гаазі

Він також подякував за навчання українських військових та лікування українських поранених військових. А також за фахівців-криміналістів, які допомагають і безпосередньо на місці розслідують російські воєнні злочини і збирають необхідні докази для того, щоб притягнути росію до головного - до кримінальної відповідальності.

“Все це наближає нас до перемоги, нашої спільної перемоги, дорогі друзі. Пам'ятайте, ми знищимо російське зло, так, ми захистимо нашу свободу, наш спільний європейський спосіб життя. Зброя з цієї бази допомагає нашим захисникам, захищає життя, нормальне життя, вільне життя, з повагою до життя українців, усіх європейців і всіх вільних людей світу. Дякую всім, хто допомагає. Слава Україні”, - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський розпочав офіційний візит у Нідерланди, програмою якого передбачено звернення, зустріч із прем'єр-міністрами Нідерландів та Бельгії, відвідання МКС та перебування на аудієнції у короля й на базі ВПС.

У Гаазі Володимир Зеленський вже провів зустріч із президентом сенату Яном Брауном та головою палати представників Верою Бергкамп.

Фото Ірини Драбок

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-