Наєв розповів, що найбільше мотивує українських захисників

Наєв розповів, що найбільше мотивує українських захисників

Укрінформ
Найбільшим мотиватором на полі бою для захисників України є знищення ворога, адже за їх спиною - сім’ї, яких потрібно захистити.

Про це повідомив командувач об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв в інтерв’ю Укрінформу.

«Найбільшим, найдієвішим мотиватором для захисників України було, є і буде знищення ворога - чим більше, тим краще! Майже для кожного, хто взяв до рук зброю та став на захист своєї Батьківщини, своїх рідних, перемога над ворогом є найбільшим бажанням на сьогодні. Кожен військовослужбовець знає, що за його спиною - його сім’я, яку потрібно захистити», - наголосив Наєв.

Читайте також: Ворог збільшив застосування керованих авіабомб, бо має перевагу в авіації - Наєв

За його словами, військовослужбовці впевнені, що постійний розвиток та передача досвіду – це нова реальність та критична необхідність сьогодення, аби припускатись меншої кількості помилок та більше рятувати життів.

«У щоденних тренуваннях зростає сила духу, міцніє воля та загартовується характер. Немає другорядних завдань. Є мета, яку потрібно досягти з найменшими моральними та фізичними втратами. Це результат довготривалих тренувань, у ході яких відточуються знання, вміння й навички. Але насамперед, беззаперечно, – потрібно жити Україною, працювати для України і бути з Україною в серці. А усі, хто сьогодні боронить Україну, саме такими і є», - вважає командувач.

Він наголосив, що ворог або має піти сам, або навіки залишиться у нашій землі.

Читайте також: Сергій Наєв, генерал-лейтенант, Герой України

«Вибір за ними. Бо у нас на всіх вибір один – повна і беззаперечна Перемога», - підсумував Наєв.

Як повідомляв Укрінформ, українські сили оборони з 24 лютого 2022 року по 25 квітня 2023 року ліквідували близько 187 770 російських агресорів, і лише за минулу добу - ще 690 осіб.

Фото: Євгена Силкіна і Романа Наумова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-