Данілов закликав припинити саджати Україну за стіл переговорів

Данілов закликав припинити саджати Україну за стіл переговорів

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов закликає припинити постійно саджати Україну за стіл переговорів, натомість - дати достатньо зброї.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Фейсбуці.

За словами секретаря РНБО, "коли мета російського агресора залишається незмінною — знищення України, ініціативи мирного врегулювання, що звучать останнім часом, — це ніщо інше як проросійська миротворчість".

"Не треба нас постійно садити за стіл переговорів, дайте нам достатньо зброї. Зброя — найкращий посередник і єдиний зрозумілий для рф аргумент спілкування", - наголосив Данілов.

Читайте також: Для досягнення миру в Україні Євросоюз підтримує лише пропозиції Зеленськогопредставник ЄС

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Італії Гвідо Крозетто вважає, що потрібно посадити Україну та рф за стіл переговорів, а Китай міг би бути посередником.

Раніше державний радник і міністр закордонних справ КНР Цінь Ган заявив, що Китай займає неупереджену позицію стосовно "кризи в Україні" і прагне зменшення градуса протистояння та переговорів для її політичного врегулювання.

Високий представник ЄС Жозеп Боррель наголошував, що Європейський Союз не зможе розвивати "нормальні відносини" з Китаєм, якщо офіційний Пекін не скористається своїм впливом на росію, аби переконати її вивести війська з України та закінчити війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-