Зеленський закликав українців не ігнорувати війну та допомагати державі

Зеленський закликав українців не ігнорувати війну та допомагати державі

Відео
Укрінформ
Те, що наразі у багатьох місцях нашої держави тихіше, не означає, що можна десь ігнорувати війну або бути менш сконцентрованими на допомозі державі.

Про це у своєму зверненні заявив Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Відео: ОП

«Ми зараз на такому етапі війни, коли важливо і нашому суспільству, і партнерам не втрачати відчуття шляху, яким маємо пройти. Саме шляху. Шляху, який попереду. У порівнянні з минулим роком у багатьох місцях зараз тихіше. Але це не означає, що можна десь там ігнорувати війну чи бути менш сконцентрованими на допомозі державі», - заявив він.

Читайте також: Ситуація на фронті та забезпечення боєприпасами: Зеленський провів засідання Ставки

Зеленський уточнив, що їм вдалося зробити багато разом із партнерами для захисту людей, України та всієї Європи.

«Але це не означає, що зараз час спочивати на лаврах. Шлях – попереду. Рух – попереду. Те, для чого ми потребуємо не меншої єдності, зосередженості, ніж раніше», - сказав Зеленський.

На його переконання, так само як і раніше, наші позиції на фронті та всі наші воїни на позиціях мають підтримуватися українськими позиціями політично та інформаційно, силою зброї та силою нашого суспільного єднання, нашою внутрішньою стійкістю та міцністю звʼязків України зі світом.

«І це те, що є завданням як держави, так і всіх у державі, як України, так і всіх у світі, хто цінує вільне життя й міжнародний порядок, заснований на правилах», - переконаний Глава держави.

Читайте також: Канада вже доправила в Україну понад 4000 тонн військової допомоги

Він зазначив, що нерозумно просто пасивно сподіватися, що перемогу принесе хтось інший, той, хто зараз в окопах, у штурмах.

"Це спільне завдання. Перемога здобувається всіма. Тими, хто за неї бʼється, і тими, хто дає зброю. Тими, хто скорочує можливості держави-терориста, і тими, хто збільшує можливості України", - нагадав Президент.

Читайте також: Зеленський обговорив із Говардом Баффетом допомогу Україні

Як повідомлялося, 11 квітня Зеленський зібрав чергову Ставку: говорили про ситуацію на фронті та забезпечення боєприпасами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-