Вижити на полі бою: канадські сапери навчають військових ЗСУ у Польщі

Вижити на полі бою: канадські сапери навчають військових ЗСУ у Польщі

Фото
Укрінформ
У Республіці Польща команда канадських військових саперів навчає українських захисників навичкам подолання мінної загрози на полі бою.

Як передає Укрінформ, про це перший заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі.

"Поки триває війна росії, українські військові та цивільні особи стикаються з вибуховою загрозою на полі бою. Загін канадських бойових саперів під командуванням лейтенанта Жака допомагає Україні подолати мінну загрозу на полі бою в рамках навчальної операції Збройних сил Канади UNIFIER", — зазначив він.

За словами Павлюка, канадські сапери допомагають українським військовослужбовцям здобути багато навичок, необхідних для виживання й витривалості.

Читайте також: «Протимінні» навчання: українських військових у Британії тренують канадські інструктори

"Військовослужбовці Збройних сил Канади перебувають на території Республіки Польща, щоб використати свій досвід і навчити українських воїнів та забезпечити їхню оперативну готовність", — додав генерал-лейтенант.

Як повідомляв Укрінформ, у Великій Британії українські захисники проходять інженерну підготовку з мінної безпеки щодо особливих ознак місць встановлення вибухівки.

Фото: t.me/Олександр Павлюк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-