«Протимінні» навчання: українських військових у Британії тренують канадські інструктори

«Протимінні» навчання: українських військових у Британії тренують канадські інструктори

Фото
Укрінформ
У Великій Британії військовослужбовці Збройних сил України проходять інженерну підготовку з мінної безпеки щодо особливих ознак місць встановлення вибухівки.

Як передає Укрінформ, про це перший заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі.

“Військовослужбовці Збройних сил України у Великій Британії проходять теоретичні та практичні заняття з інженерної підготовки на тему мінної безпеки щодо особливих ознак місць встановлення вибухонебезпечних предметів”, - написав він.

За його словами, навчання тривають під керівництвом інструкторів 1-ї Канадської механізованої бригадної групи Збройних сил Канади в рамках операції UNIFIER - UK.

“Військовослужбовці Збройних сил Канади перебувають на території Великої Британії, щоб використати свій досвід і навчити українських новобранців та забезпечити їхню оперативну готовність”, - зауважив Павлюк.

Як повідомляв Укрінформ, інструктори Норвезької національної гвардії у рамках підготовки українських захисників у Великій Британії проводять заняття з ведення вогню відділенням зі стрілецької зброї в оборонному бою.

Фото: Олександр Павлюк/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-