Вогонь при обороні: Норвезькі інструктори у Британії навчають солдатів ЗСУ

Вогонь при обороні: Норвезькі інструктори у Британії навчають солдатів ЗСУ

Фото
Укрінформ
Інструктори Норвезької національної гвардії у рамках підготовки українських захисників у Великій Британії проводять заняття з ведення вогню відділенням зі стрілецької зброї в оборонному бою.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

“Інструктори Норвезької національної гвардії у складі норвезької місії з навчання українських військових у Великій Британії за програмою базової загальновійськової підготовки проводять заняття з ведення вогню відділенням зі стрілецької зброї в оборонному бою. Під експертним керівництвом інструкторів Норвезької національної гвардії новобранці отримали цінний досвід і навички, які допоможуть їм захищати Україну”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, ця підготовка дає змогу опанувати бойові навички, щоб солдати-добровольці, які не мають або мають мінімальний військовий досвід, могли захищати Україну.

Читайте також: У Британії завершила навчання друга група артилеристів ЗСУ

Масштабне навчання спрямоване на підвищення безпеки та спроможностей ЗСУ в бойових діях на передовій, підкреслили у Генштабі.

Королівство Норвегія продовжує підтримувати народ України і надає постійну підтримку у відповідь на безперервні порушення росією міжнародного права. Військовослужбовці Норвезької національної гвардії беруть участь разом із навчальними командами країн-партнерів у програмі підготовки українських новобранців під керівництвом Великої Британії.

Як повідомляв Укрінформ, військові інструктори Збройних сил Королівства Данія у рамках підготовки українських захисників у Великій Британії проводять заняття з підготовки, захоплення та утримання окопу, траншеї та позиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-