Зеленський: Дякую всім, хто привчає ворога до того, що Україну кремлю не взяти

Зеленський: Дякую всім, хто привчає ворога до того, що Україну кремлю не взяти

Укрінформ
Володимир Зеленський висловив вдячність українським військовим, які дали вагомі результати у протистоянні російським загарбникам.

Про це Президент сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Як і завжди, відзначу наших воїнів, які дали вагомий результат Україні за минулу добу, за цей день, загалом за цей тиждень. 57-ма окрема мотопіхотна бригада, 5-та окрема штурмова бригада і 93-тя окрема механізована бригада – молодці, хлопці! Дякую вам за вашу силу! Морпіхи 35-ї й 36-ї окремих бригад, бійці 55-ї артилерійської бригади «Запорізька Січ» – усі на Донеччині – дякую вам за те, що ви – найкращі тиждень за тижнем!» - заявив Президент.

Також глава держави відзначив українських бійців з ОСУВ «Північ», які захищають Сумщину та Чернігівщину.

«Це й оборона від спроб завести ДРГ через кордон, це й прикриття України від повітряних ударів, це й захист від артилерії терористів. Дякую всім нашим зенітникам «Півночі», усім, хто захищає наш державний кордон, усім, хто своєю відвагою та влучністю привчає ворога до того, що Україну кремлю не взяти», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Не можна бути подумки далеко від війни, підтримуйте наших бійців

Як повідомлялося, 24 березня Президент підписав указ про відзначення державними нагородами України 314 захисників Батьківщини.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-