«Бронетанкове мистецтво»: як українські військові тренуються у Польщі

«Бронетанкове мистецтво»: як українські військові тренуються у Польщі

Фото
Укрінформ
Інструктори з Канади у рамках операції UNIFIER у партнерстві з військовослужбовцями Збройних сил Польщі та Норвегії навчають українських військовослужбовців бронетанковому мистецтву використання танків Leopard.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Генеральний штаб Збройних сил України та оприлюднив відповідні фото Служби зв'язків з громадськістю операції UNIFIER Збройних сил Канади.

“Інструктори з “Кінних Лорда Страткони” (“Королівські канадці”) 1-ї Канадської механізованої бригадної групи 3-ї Канадської дивізії Збройних сил Канади в рамках операції UNIFIER у партнерстві з військовослужбовцями Збройних сил Польщі та Збройних сил Норвегії навчають українських військовослужбовців бронетанковому мистецтву використання танків Leopard у Польщі, щоб переконатися, що українські танкісти добре підготовлені до захисту своєї країни з більшою мобільністю та вогневою міццю”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Канада відправила ще одну партію танків для України

ЗСУ висловили вдячність за допомогу та підтримку іноземним партнерам.

Як повідомлялося, Канада пообіцяла передати Україні танки Leopard 2, чотири з яких раніше були доставлені до Польщі, де на них проходять навчання українські танкісти.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-