У боях за Бахмут росіяни задіяли всі потужності, ЗСУ подекуди мають частковий успіх - Сирський

У боях за Бахмут росіяни задіяли всі потужності, ЗСУ подекуди мають частковий успіх - Сирський

Укрінформ
У боях за Бахмут Донецької області російські загарбники задіяли всі свої потужності та намагаються прорвати оборону на декількох напрямках, на окремих ділянках Сили оборони України мають частковий успіх.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський, передає Укрінформ із посиланням на Military Media Center у Телеграмі.

За даними командувача, у спробах прорвати оборону українських військ і просунутися вглиб їхніх бойових порядків ворог проводить наступальні дії фактично по всій східній лінії фронту.

Найбільш запеклі бої тривають у районах Кремінної, Торського, Білогорівки та Спірного.

"Утім, епіцентром бойових дій залишається Бахмут. Бої за місто тривають. Противник задіяв всі свої потужності та намагається прорвати оборону на декількох напрямках та повністю оточити місто", - зазначив Сирський.

За його інформацією, бої йдуть на півночі, сході та півдні Бахмута.

Читайте також: Британія в ОБСЄ: росія втратила під Бахмутом до 30 тисяч убитими й пораненими

"Завдяки мужності наших воїнів ворог зазнає величезних втрат та вкотре відкочується без успіху. На жаль, і ми маємо втрати, але набагато менші, ніж наші оборонці завдають ворогу. На деяких ділянках наші підрозділи мають частковий успіх", - зауважив командувач.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Східного угруповання військ ЗСУ, за останню добу на Бахмутському напрямку відбулися 27 бойових зіткнень, 14 – у районі самого Бахмута. Силами оборони в результаті знищені 165 російських загарбників, ще 201 – завдані поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-