Захисники Бахмута тримають східний фронт, аби виграти час для контрнаступу - Сирський

Захисники Бахмута тримають східний фронт, аби виграти час для контрнаступу - Сирський

Укрінформ
Захисники Бахмута тримають східний фронт, щоб виграти час для накопичення резервів і початку весняного контрнаступу.

Як передає Укрінформ, із посиланням на Телеграм-каналі Сухопутних військ Збройних сил України, про це заявив командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський.

Сирський перебуває на найважливіших ділянках фронту разом зі своїми підрозділами, ідеться в повідомленні.

Для оборони Бахмута залучені сили та ресурси, які не дають росіянам реалізувати свій задум, ламають його плани та змушують відмовитись від просування вперед, підкреслюють Сухопутні війська.

“Справжні герої зараз - це захисники, які на своїх плечах тримають східний фронт, та не шкодуючи ані себе, ані ворогів завдають йому максимальних втрат. Необхідно виграти час для накопичення резервів та початку весняного контрнаступу, який вже не за горами,” – заявив Сирський.

Читайте також: Сили оборони знають плани ворога на Бахмутському фронті – Сирський

Командувач постійно тримає на контролі оперативну обстановку на фронті та вживає необхідних заходів щодо утримання Бахмута під українським контролем, сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у Донецькій області росіяни застосовували ЗРК С-300, здійснили авіаудари, били із РСЗВ "Ураган" та "Град", мінометів, артилерії. Під вогнем перебували Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Курахове, Слов’янськ, смт Очеретине, села Богоявленка, Времівка, Карлівка, Красногорівка, Ласточкине, Максимільянівка, Молочарка, Розкішне, Сєверне, Тоненьке.

Фото: Zelenskiy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-