Сили оборони знають плани ворога на Бахмутському фронті – Сирський

Сили оборони знають плани ворога на Бахмутському фронті – Сирський

Укрінформ
Українські захисники зробили низку тактичних дій, які на даний момент не дали ворогу взяти Бахмут в оперативне оточення, однак ситуація розвивається дуже динамічно. Наразі Сили оборони розуміють тактичне значення Бахмута для ворога і знають його плани щодо дій на інших ділянках фронту.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі заявив командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський.

«Оборона - це організація дій, яка будується на стратегії, дисципліні та довірі особового складу. Її успішність залежить від інтелекту та хитрості кожного командира. Ми повинні вміти передбачати дії ворога, який має кількісну перевагу. Оборона Бахмута продовжується майже 10 місяців. Сили оборони зробили низку тактичних дій, які на даний момент не дали ворогу взяти місто в оперативне оточення. Але ситуація залишається дуже важкою», - наголосив Сирський.

За його словами, російські сили діють звичними методами, не рахують людей, але кількість вояків не є вирішальною перевагою чи фактором перемоги.

«Ми розуміємо тактичне значення Бахмута для ворога і знаємо його плани щодо дій на інших ділянках фронту. Сили оборони зараз продовжують захищати місто. Ситуація динамічна. Тут кожен хід та рішення здатні кардинально її змінити. Кожен день має найвищу цінність», - наголосив командувач.

Читайте також: Сили оборони готують «цугцванг» для росіян – Сирський

Він відзначив, що пишається особовим складом, цінує швидкість мислення командирів бригад, поруч з якими знаходиться.

Як повідомлялось раніше, Сирський заявив, що актуальність утримання Бахмута Силами оборони постійно зростає, адже це дозволяє нам виграти час для підготовки резервів, підготуватися до майбутніх наступальних операцій, а також знищити тисячі загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-