Фортифікаційні споруди будуватимуть оперативніше — уряд ухвалив рішення

Фортифікаційні споруди будуватимуть оперативніше — уряд ухвалив рішення

Укрінформ
Кабмін ухвалив протокольне рішення, яке дозволить пришвидшити процес будівництва військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд для потреб оборони в окремих областях України.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«На засіданні Уряду ухвалили важливе протокольне рішення щодо невідкладного будівництва військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд для потреб оборони в окремих областях. Роботи проводитимуться, зокрема, з використанням коштів за відповідною програмою Міноборони. Також після визначення обласними військовими адміністраціями потреб на засідання Уряду мають бути винесені пропозиції щодо збільшення фінансування», - наголосив Шмигаль.

За словами Прем’єра, це має забезпечити оперативне зведення фортифікаційних споруд для оборонних потреб там, де це необхідно.

Читайте також: Керівник Житомирської ОВА - про укріплення кордону: Дещо ми робимо так, аби це бачили з білорусі

Як повідомляв Укрінформ, в Держприкордонслужбі повідомили, що нарощення оборонних позицій як по лінії кордону, так і в прикордонні не припиняється. Такі заходи відбуваються по всій протяжності кордону з білоруссю - від Волині до Чернігівської області, додав Демченко.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-