Німецькі парламентарії підтвердили збройну підтримку України

Німецькі парламентарії підтвердили збройну підтримку України

Укрінформ
Заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції Андрій Шевченко провів зустріч з головою фракції Соціал-демократичної партії у Бундестазі Рольфом Мютценіхом та співголовою цієї партії Ларсом Клінгбайлем.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Німецькі парламентарії висловили готовність продовжувати підтримувати Україну та засвідчили свою солідарність з українським народом", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що німецьку делегацію поінформували про поточну безпекову ситуацію на фронтах російсько-української війни та важливість підтримання позитивної динаміки постачання Україні необхідного озброєння та іншої матеріально-технічної допомоги.

Читайте також: Шольц: Виведення російських військ з України – основа для переговорів

Шевченко подякував уряду й народу ФРН за підтримку України у боротьбі з російським агресором та ухвалені парламентаріями Бундестагу позитивні рішення в контексті посилення українського війська на полі бою.

Як повідомляв Укрінформ, завтра міністри оборони країн-членів ЄС проведуть у Стокгольмі (Швеція) неформальну зустріч, головною темою якої буде прискорення темпів надання Україні допомоги у боротьбі проти російської агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-