У Чорному морі перебуває п'ять ворожих ракетоносіїв із 32 «Калібрами»

У Чорному морі перебуває п'ять ворожих ракетоносіїв із 32 «Калібрами»

Укрінформ
Корабельне угруповання ворога у Чорному морі суттєво зросло та становить 17 кораблів, серед яких п'ять ракетоносіїв, загальний залп «Калібрів» становить 32 ракети.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ОК «Південь».

«Корабельне угруповання ворога в Чорному морі суттєво збільшено, незважаючи на помірний шторм. Наразі там вже 17 кораблів, серед яких п'ять ракетоносіїв, включаючи два підводних. Загальний залп «Калібрів» може сягати 32 ракет», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що ворог не припиняє повітряну розвідку, а значить не виключені ракетні удари, як масовані, так і точкові.

Сигнали повітряної тривоги можуть лунати частіше, не слід їх ігнорувати. Рівень загрози значно підвищено, зазначили у пресслужбі.

Читайте також: Загарбники вдвічі збільшили кількість бойових кораблів у Чорному морі – ОК «Південь»

В командуванні також нагадали про неприпустимість повідомлень про переміщення і роботу наших підрозділів, в тому числі і ППО під час ворожих атак.

«Не поширюйте у відкритому доступі інформацію про влучання. А про осіб, які орієнтують ворога, інформуйте компетентні органи», - закликали в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, речниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк зазначила, що збільшення кількості бойових кораблів рф у Чорному морі може свідчити про те, що росіяни шукають нову тактику, щоб їхні ракетні удари були результативнішими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-