Збільшення кораблів рф у Чорному морі свідчить про пошук нової тактики - Гуменюк

Збільшення кораблів рф у Чорному морі свідчить про пошук нової тактики - Гуменюк

Укрінформ
Збільшення кількості бойових кораблів рф у Чорному морі може свідчити про те, що росіяни шукають нову тактику, щоб їхні ракетні удари були результативнішими.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

"Ми пильно спостерігаємо за тим, як розгортаються події, як ворог концентрує і використовує свою зброю. Спостерігаємо, що збільшили кількість ракетоносіїв. Збільшили загальне угруповання. Це говорить про те, що вони не завжди почуваються спокійно в бухтах, які вважають своїми пунктами базування. І про те, що вони все ж таки намагаються грати м'язами, оскільки додались і великі десантні кораблі... Але те, що збільшилась кількість ракетоносіїв, і те, що це підводні ракетоносії, пуск з яких для виявлення протиповітряної оборони ускладнений, може говорити про ту саму нову тактику, яку вони вишукують, щоб ракетні удари були більш результативними", - сказала Гуменюк.

Читайте також: росія боїться заходити в «сіру зону» Чорного моря - командувач ВМС

Як повідомлялося, російська федерація вдвічі збільшила кількість бойових кораблів у Чорному морі, серед них уже два підводних ракетоносії з вісьмома "Калібрами" на борту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-