Восени росія набрала до армії 316 тисяч осіб і продовжує мобілізацію – Буданов

Восени росія набрала до армії 316 тисяч осіб і продовжує мобілізацію – Буданов

Укрінформ
Восени до армії в російській федерації мобілізували до 316 тисяч осіб. Наразі мобілізація в рф триває.

Про це повідомив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв’ю «УП», передає Укрінформ.

«Вони мобілізували 316 тисяч. І мобілізацію вони не припиняли – ще раз хочу це повторити. Прихована мобілізація продовжується станом на зараз», - повідомив Буданов.

Відповідаючи на питання щодо кількості "вагнерівців", які воюють зараз проти України, він повідомив, що в активних бойових діях бере участь до 10 тисяч. Буданов також зазначив, що вагнерівці значно краще воюють, ніж мобілізовані, і це пов’язано зі страхом за життя.

«Їхні штурмові загони зазвичай сформовані із зеків, але командують ними досить фахові колишні військові. І вони діють рішуче, досить потужно. Незважаючи на втрати, вони метр за метром потрошку просуваються вперед. І вони насправді єдині, кому це вдається», - повідомив очільник розвідки, додавши, що 90% становлять зеки, які мотивовані виключно страхом. Якщо зек не буде наступати, його просто стратять, повідомив Буданов.

Читайте також: Буданов: Вирішальні бої будуть із середини весни й до її кінця

Як повідомляв Укрінформ, у росії здійснюються заходи з підготовки до чергової мобілізаційної хвилі, станом на цей час активно нарощуються можливості для забезпечення масової мобілізації студентів вищих навчальних закладів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-