У канадському парламенті закликали збільшити поставки зброї Україні

У канадському парламенті закликали збільшити поставки зброї Україні

Укрінформ
Канаді варто посилити військову допомогу Україні, негайно передавши снайперські гвинтівки, легкі броньовані автомобілі та польові госпіталі, яких не потребують канадські збройні сили.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це під час виступу у парламенті Канади заявив депутат від опозиційної Консервативної партії Джеймс Безан.

 Фото: Максим Наливайко
Фото: Максим Наливайко

“Протягом минулого року Консервативна партія стверджувала, що Канада може і має робити більше, надіславши наші легкі броньовані машини, які скоро будуть списані, виготовлені у Канаді снайперські гвинтівки та мобільні госпіталі”, - сказав Безан.

Він наголосив, що “ми повинні підтримувати Україну, аби вона мала змогу захистити себе від путінської воєнної машини й повернути усім мир й безпеку”.

Читайте також: Канада надала Україні вже $5 мільярдів допомоги

Як повідомляв Укрінформ, від початку повномасштабного російського вторгнення, Канада вже надала Україні військової допомоги на понад $1 мільярд. Наприкінці минулого місяця Оттава оголосила, що закупить для України систему ППО NASAMS та 200 броньованих автомобілів. Чотири канадські основні бойові танки Leopard вже прибули до Польщі, де будуть використані для навчання українських військових, після чого вирушать на фронт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-