З «великим наступом» у росіян великі проблеми – Данілов

З «великим наступом» у росіян великі проблеми – Данілов

Укрінформ
росіяни почали свій «великий наступ», але це не той наступ, на який вони розраховували – наші війська його потужно відбивають.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив Секретар РНБО України Олексій Данілов, передає Укрінформ.

«З великим наступом, як вони його називають, у росіян великі проблеми. Ми бачимо на сьогодні і те, що вони запланували, і те, що вони вже почали свій наступ, просто не кажуть, що вони його почали. А наші війська його дуже потужно відбивають. Той наступ, який вони планували, він уже поступово іде. Але це не той наступ, на який вони розраховували», - зазначив Данілов.

Читайте також: Данілов наполягає, що після перемоги України необхідна деколонізація рф

Як повідомлялося, за даними Генштабу ЗСУ, протягом сьогоднішньої доби російські війська завдали 7 ракетних та 23 авіаційні удари. Здійснили понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Противник попри значні втрати, не відмовляється від намірів вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Кремінна, Шипилівка і Білогорівка Луганської області та Красна Гора, Бахмут, Іванівське і Парасковіївка на Донеччині.

Читайте також: рф може відкрити новий фронт в Україні, аби відволікти увагу ЗСУ від Донбасу - NYT

Сили оборони України з 24 лютого 2022 року до 11 лютого 2023 року ліквідували близько 136 тисяч 880 російських військових, і лише за минулу добу - 1140 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-