Українські зенітники поїхали вчитися керувати системами ППО SAMP/T-Mamba

Українські зенітники поїхали вчитися керувати системами ППО SAMP/T-Mamba

Укрінформ
Підрозділи українських зенітних ракетних військ відбули на навчання керуванню системами протиповітряної/протиракетної оборони SAMP/T-Mamba, що будуть поставлені Францією й Італією.

Як передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу Повітряних сил Збройних сил України в Телеграмі, про це повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук. 

«Щиро дякую урядам Франції та Італії за ухвалене рішення стосовно надання систем ППО/ПРО SAMP/T-Mamba, для захисту України від ракетного терору росії та посилення системи протиповітряної оборони держави. Негайно прийняв рішення про відрядження необхідної кількості підрозділів зенітних ракетних військ на навчання. І вони вже в дорозі», – зазначив Олещук.

Читайте також: Дозволить бачити ворога в режимі онлайн: що дасть ЗСУ запровадження системи Delta

«Чекаємо наших фахівців із нетерпінням, бо навесні вони повернуться в Україну не з порожніми руками, а із знаннями, уміннями та самими комплексами SAMP/T-Mamba», – додав командувач.

Як повідомляв Укрінформ, Франція та Італія навесні поставлять систему наземного захисту середньої дальності MAMBA, щоб допомогти Україні захищатися від атак російських безпілотників, ракет і літаків. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-