Гвардія наступу: добровольців запрошують приєднатися до бригади «Сталевий кордон»

Гвардія наступу: добровольців запрошують приєднатися до бригади «Сталевий кордон»

Укрінформ
У Державній прикордонній службі запрошують добровольців приєднатися до бригади «Сталевий кордон», яка націлена на звільнення захоплених територій України.

Про це ДПСУ повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У Держприкордонслужбі України формується бригада «Сталевий кордон», націлена на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. Навчання бійців триватиме кілька місяців: спочатку індивідуальне, після чого – виконання бойових завдань», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що основу мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» складуть досвідчені бійці та командири, які гідно проявили себе у боях. А очолить його Герой України, захисник Маріуполя полковник Валерій Падитель.

«Запрошуємо мотивованих добровольців, з нас – зброя, спорядження, навчання та можливість утилізувати ворога, а також гідне грошове забезпечення, безплатне лікування та пільги, передбачені для військовослужбовців», - додають у ДПСУ.

Читайте також: Українці активно подають заявки у «Гвардію наступу» - МВС

Для того, щоб приєднатися до загону, необхідно зателефонувати за номером 080 010 00 20 або заповнити анкету на сайті чи через Центри надання адміністративних послуг.

Як повідомлялося, Міністерство внутрішніх справ України розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу», до яких можуть вступати добровольці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-