Що більше росія втратить у битві за Донбас, то меншим буде її потенціал - Зеленський

Що більше росія втратить у битві за Донбас, то меншим буде її потенціал - Зеленський

Укрінформ
Володимир Зеленський переконаний у тому, що більше російська федерація втратить у битві за Донбас, то меншим буде її загальний потенціал.

Про це Президент України сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ. 

Зеленський розповів, що на засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача у четвер детально обговорювалась ситуація на Донеччині.

"Бахмут, Вугледар і загалом битва за Донбас. Я дякую всім нашим підрозділам, які проявляють потрібну Україні стійкість, виснажують окупанта, знищують його. Що більше росія втратить у цій битві за Донбас, то меншим буде її загальний потенціал", – зазначив Президент.

За його словами, на засіданні Ставки обговорювалося також те, до чого варто готуватися найближчими місяцями.

"Знаємо, що планують окупанти. Протидіємо. Це стосується й постачання озброєнь і снарядів, і загального зміцнення наших сил оборони", – резюмував глава держави.

Читайте також: Зеленський: Агресію рф можна зупинити тільки адекватною зброєю

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський у четвер провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Зокрема, обговорили ліквідацію наслідків останньої ракетної атаки ворога на територію України та заходи для протидії майбутнім ракетним загрозам. Також було заслухано доповіді командувачів військ оперативних напрямків щодо поточного стану справ на фронті, детально розглянуто ситуацію на Бахмутському напрямку. Крім того, учасники засідання обговорили постачання озброєння та його оперативного розподілу по угрупованнях військ, а також підготовку українських захисників за кордоном.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-