Зеленський подякував розвідникам: Розширюють можливості України та зменшують можливості ворога

Зеленський подякував розвідникам: Розширюють можливості України та зменшують можливості ворога

Укрінформ
З нагоди Дня зовнішньої розвідки Президент Володимир Зеленський спеціально відзначив нагородами розвідників.

Про це у своєму зверненні наприкінці 335-го дня повномасштабної війни сказав Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Відео: ОП

“Сьогодні (24.01 - ред.) відзначається День зовнішньої розвідки України. Тож сьогодні я спеціально відзначив нагородами працівників розвідки. Звичайно, прізвища й конкретні підстави для цього нагородження називати публічно не можу, але це за те, що дає змогу нашій державі бачити й розуміти більше. Я хочу привітати всіх наших розвідників – тих, хто розширює можливості України та істотно зменшує можливості ворога. Дякую вам за службу!”, -  зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Служба зовнішньої розвідки - один із ключових інструментів захисту України

Також він повідомив, що підписав укази про відзначення державними нагородами бійців 93-ї окремої механізованої бригади за особисту особливу хоробрість та героїзм, а також бійців Національної гвардії, зокрема 3-ї та 4-ї бригад оперативного призначення Нацгвардії.

Окрім того, Президент відзначив нагородами бійців Повітряних сил “за дуже потрібну результативність, бійців територіальної оборони – за героїзм і взірцево ефективне виконання бойових завдань”.

Читайте також: На Донеччині українські бійці збили ще один російський Су-25

“Такі укази для мене – завжди особлива честь”, -  підкреслив глава Української держави.

Як повідомлялося, Президент Зеленський підписав низку указів про відзначення державними нагородами українських захисників та захисниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-